Skip to main content

Måle sukkermængde

I efteråret

Køb og hent

Vi leverer vin 3 - 4 gange om året ved den danske grænse, næste gang er:

  • 25. april
  • 26. april

For bestillinger frem til 15. april.

  • 30. maj
  • 31. maj

For bestillinger frem til 21. maj.

Vi har gode erfaringer med velorganiseret levering og afhentning af vine ved den danske grænse. Du må som privatperson indføre vin til eget brug, 98 liter til Danmark eller 130 flasker á 0,75 liter. Hvis du vil bestille mere, må du angive 2 faktura adresser og komme det samme antal personer til afhentning af vinen, for at undgå problemer ved eventuel grænsekontrol.

Bemærk at vi leverer til adresse i Handewitt, IKKE til Danmark - Du skal selv hente vinen i Handewitt.

Vores faste mødested for levering og afhentning af vine er placeret i Handewitt (nær Flensborg). Efter at du har bestilt din vin modtager du en ordrebekræftelse via e-mail. Cirka en uge før levering, modtager du en e-mail fra os. Her skriver vi den nøjagtige adresse for vores mødested, samt tid og fakturabeløb i Euro, hvilket skal betales kontant ved afhentning. Denne e-mail bedes du bekræfte inden afhentning. Hvis du køber flere end 60 flasker, får du 3% rabat på fakturabeløbet.

Levering med DHL/Post er altid muligt til en tysk adresse. Koster kun 10 Euro uanset antallet af flasker/kasser.

Vores aktuelle vinkort

Hent vores vinkort ved at trykke på linket herunder eller på billedet til højre. Bemærk at vinkortet er på tysk.

I vores vin program (se vores online vinshop her) er de klassiske Mosel Riesling vine i smagsvarianterne: tørre, halvtørre og søde.

Dertil, noget mildere, Müller-Thurgau (søde) og Rivaner (tørre og halvtørre).

Som rødvin Dornfelder (vores unge Rubin) tørre, halvtørre og sødlige Spätburgunder (Pinot Noir) tørre og tillige Spätburgunder Rosé: tørre, halvtørre og sødlige. Mousserende som en Prosecco: vores Riesling mousserende tør, halvtørre og Rosé mousserende tør.

Også stærkere som Trester og Marc (sammenlignelig med den italienske grappa) eller noget forførende søde: vores vinmarksferskenlikør.

Vores druesaft er alkoholfri og populære med unge og gamle.

Ønsker du at have en vinsmagning i dit hjem? Har du bekendte, der er interesserede i Moselvin, kommer vi gerne til dig efter aftale og præsentere vores vin, informativt og underholdende. Mindste deltagerantal er 15 personer, maksimalt 20-25 personer.

Efteråret er over os, og druehøsten er begyndt

Forår og sommer har vist sig fra deres afslappede side i år. De usædvanligt lange og varme tørre faser har der ikke været mange afi Midt-Mosel, takket være regelmæssig nedbør. Vinmarker og druer kom ubekymret igennem første halvdel af året og har forudsætningerne for en førsteklasses druehøst i efteråret 2020!

Vi forventer en fremragende modningsfase og et godt udbytte.